Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

5 JÚN 2024

Rebríček The Legal 500 nás v roku 2024 vyzdvihol už v tretej oblasti

 

autor článku

Poláček & Partners

Udržali sme si vynikajúcu pozíciu v dvoch oblastiach, ku ktorým tohto roku pribudla ďalšia. Pozrite si výsledky renomovaného rebríčka The Legal 500 pre rok 2024.

Vynikáme už v tretej oblasti

To, že medzinárodný rebríček The Legal 500 nás už pravidelne vyzdvihuje v dvoch kategóriách, nie je žiadnou novinkou. Podobne ako vlani, aj tohto roku sme sa umiestnili veľmi dobrev oblastiach Projekty a energetika  a Nehnuteľnosti a stavebníctvo Tohto roku však k tomu pribudla ďalšia oblasť, a to Súdne spory. 

„Som veľmi rád, že kvalitu našej práce a naše výnimočné postavenie na trhu pravidelne potvrdzujú aj renomované medzinárodné rebríčky ako The Legal 500, Chambers & Partners a IFLR1000. Osobitne ma teší, že do rebríčkov postupne pribúdajú nové oblasti našej špecializácie. Našim klientom tak vieme poskytnúť špičkové služby vo viacerých právnych odvetviach,“ hovorí partner, Pavol Poláček. 

Naše „hlavičky“

Pokiaľ ide o konkrétnych expertov v oblasti energetiky, rebríček už tradične uvádza mená Pavol Poláček, Jozef HudákJuraj Ondrejka. K nim tohto roku pribudla ďalšia kľúčová právnička (key lawyer), Nikoleta Kakusová, ktorá len vlani postúpila medzi seniorných advokátov našej advokátskej kancelárie.

Pokiaľ ide o oblasť nehnuteľností a stavebníctva, vedúcimi právnikmi (practice heads) sú Pavol Poláček, Jakub Žák a Šimon Hudák. Nováčikom medzi kľúčovými právnikmi je tohto roku advokát Patrik Repka.

V novovyzdvihnutej oblasti súdnych sporov sú vedúcimi právnikmi Jozef Hudák, Pavol Poláček, Juraj Ondrejka, Nikoleta Kakusová, Šimon Hudák Jakub Žák. Za veľký úspech považujeme, že medzi kľúčových právnikov sa zaradila Nina Ševčeková, ktorá je aktuálne advokátskou koncipientkou.

Čo je „The Legal 500“

The Legal 500 je renomovaný rebríček s vyše 30-ročnou tradíciou, ktorý hodnotí schopnosti advokátskych kancelárií na celom svete. Sleduje silné stránky advokátskych kancelárií vo viac ako 150 jurisdikciách, pričom výsledky prieskumu, t.j. aktuálne rebríčky sú dostupné bezplatne na stránke legal500.com. Cieľom analýzy je vyzdvihnúť právne tímy, ktoré sú najväčším prínosom a prinášajú najinovatívnejší prístup v právnom poradenstve. 

Rebríček funguje na základe komplexného a každoročne aktualizovaného prieskumu s cieľom priniesť čo najaktuálnejší obraz o globálnom trhu v oblasti práva. Z množstva spätných väzieb, ktoré klienti o nás na účely prieskumu poskytli, uvádzame aspoň niekoľko:

Projekty a energetika

„Vynikajúca znalosť novej energetickej legislatívy.“

„Mladí, ale profesionálni, nadšení a pracovití. Nič pre nich nie je nemožné. Preukázali vynikajúcu expertízu v oblasti energetiky, ale dokážu sa veľmi rýchlo a profesionálne prepnúť aj do iného náročného odvetvia, ako je stavebníctvo, a ponúknuť výnimočné služby aj tam.“

Nehnuteľnosti a stavebníctvo

„Najviac si cením profesionálny a veľmi ústretový prístup tímu, ktorý je vždy ochotný nájsť riešenia a splniť úlohy.“

„Oceňujeme rýchle reakcie Šimona Hudáka a to, že v spolupráci s ďalšími odborníkmi poskytuje správne riešenia našich problémov.“

Súdne spory

„Spoľahliví, profesionálni, obchodne orientovaní, orientovaní na výsledky.“

„Vysoká flexibilita a silná vôľa aktívne spolupracovať pod časovým tlakom.“

Ďakujeme našim klientom za tieto slová a prejavenú dôveru, ktorá je veľkou motiváciou do ďalšej práce.


A keďže na energetiku a stavebníctvo máme toľko vynikajúcich expertov, každý mesiac vám prinášame aj súhrn noviniek v týchto oblastiach: energetický monitoring, stavebno-environmentálny monitoring.

Výborný úspech pre rok 2024 sme dosiahli aj v prestížnom rebríčku Chambers and Partners, ktorý nájdete tu.


Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články