Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

4 MÁJ 2023

Podľa Legal 500 vynikáme v týchto oblastiach

 

autor článku

Poláček & Partners

Aktuálny medzinárodný rebríček advokátskych kancelárií The Legal 500 je zverejnený. Aj tohto roku sme v ňom zaujali popredné miesto. V článku sa dozviete, v ktorých dvoch kategóriách vynikáme a čo o nás povedali klienti.

Vynikáme v dvoch oblastiach

Do medzinárodného zoznamu The Legal 500 sme sa dostali už v roku 2019. S hrdosťou a vďakou by sme sa s vami chceli podeliť o informáciu, že vynikajúce hodnotenie sme získali aj tohto roku, a to v dvoch oblastiach: Projekty a energetika (úroveň 2) a Nehnuteľnosti a stavebníctvo (úroveň 4).

„Vážime si spätnú väzbu našich klientov a že naša poctivá prináša aj takéto ovocie vo forme ocenenia v prestížnom zahraničnom rankingu,“ povedal advokát a partner, Pavol Poláček na margo umiestnenia v rebríčku. 

Šikovní ľudia nie sú samozrejmosť

Medzinárodný zoznam The Legal 500 ocenil aj našich advokátov. V elitnom zozname vedúcich právnikov (practice heads) v oblasti energetiky sa už tradične umiestnili advokáti: Pavol Poláček, Jozef HudákJuraj Ondrejka. Za ďalších kľúčových právnikov (key lawyers) v tejto oblasti označil Andreu Pukovú a Tomáša Siskoviča. V kategórii zameranej na nehnuteľnosti a stavebníctvo je vedúcim právnikom Pavol Poláček a ďalšími kľúčovými právnikmi sú advokáti Jakub ŽákŠimon Hudák.

A nie, nie je to samozrejmosť, že za jednu advokátsku kanceláriu vyzdvihne rebríček toľko šikovných ľudí. Našim kolegom ďakujeme a prajeme veľa ďalších úspechov. 

Čo je „The Legal 500“

The Legal 500 je renomovaný rebríček s vyše 30-ročnou tradíciou, ktorý hodnotí schopnosti advokátskych kancelárií na celom svete. Funguje na základe komplexného a každoročne aktualizovaného prieskumu s cieľom priniesť čo najaktuálnejší obraz o globálnom trhu v oblasti práva. Sleduje silné stránky advokátskych kancelárií vo viac ako 150 jurisdikciách, pričom výsledky prieskumu, t.j. aktuálne rebríčky sú dostupné bezplatne na stránke legal500.com.

Cieľom analýzy je vyzdvihnúť právne tímy, ktoré sú najväčším prínosom a prinášajú najinovatívnejší prístup v právnom poradenstve. 

Povedali o nás

Rebríček v praxi funguje nielen na báze prihlášok advokátskych kancelárií do prieskumu a rozhovorov s poprednými právnikmi, ale najmä na základe spätnej väzby od vyše 300-tisíc klientov. Tí naši sa o nás podľa prieskumu The Legal 500 vyjadrili takto:

„Mladý a nadšený tím pod vedením skúseného partnera.“

„...Nepozerajú len na súčasný stav práva, ale hľadia do budúcnosti a pomáhajú robiť zmeny.“

Klienti tiež ocenili „široký rozsah praxe a mimoriadnu zdatnosť v oblasti nehnuteľností, energetiky, ako aj v témach klimatickej krízy, čo je veľmi unikátne“.

Spokojný klient rovná sa vďačná, hrdá a motivovaná advokátska kancelária. Ďakujeme za prejavenú dôveru, pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na ďalšie spoločné výzvy.


 S celým naším tímom sa môžete zoznámiť tu.

A keďže, ako ste sa dozvedeli aj z článku, na energetiku a stavebníctvo máme výborných odborníkov, každý mesiac vám prinášame aj súhrn noviniek v týchto oblastiach: energetický monitoring, stavebný monitoring.   

Výborný úspech tohto roku sme dosiahli aj v rebríčku Chambers and Partners. Viac sa dozviete v článku na našom webe.


Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články