Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

29 OKTÓBER 2021

Hľadáme k nám do tímu advokátskeho koncipienta

 

autor článku

Poláček & Partners

hlada sa advokatsky koncipient

Zaujíma Ťa práca v mladej a dynamickej advokátskej kancelárii? Chceš byť súčasťou elitnej globálnej siete a pracovať na zaujímavých slovenských a medzinárodných prípadoch? Chceš pracovať v advokátskej kancelárii, kde aj napriek vysokej profesionalite je priateľská atmosféra samozrejmosťou?

Ak áno, tak možno Ty si pre nás ten pravý a rovnako my pre Teba. 

Súčasťou Tvojich každodenných aktivít budú:

  • stretnutia s klientmi,
  • príprava právnych analýz, zmlúv a podaní,
  • práca na medzinárodných transakciách,
  • zastupovanie v súdnych sporoch a v správnych konaniach,
  • strategické porady,
  • a samozrejme vtípky s kolegami a dobrá káva.

STÁLE SI NIE SI ISTÝ?

Možno Ťa presvedčí práca na zaujímavých projektoch a sporoch, komunikačné tréningy, dôraz na odborné vzdelávanie, jasne stanovené firemné hodnoty, rôzne teambuildingové aktivity, či pravidelné firemné raňajky. A dobrá partia právnických osobností, ktoré sa navzájom učia a podporujú. Garantujeme Ti, že odborne pôjdeš rýchlo nahor. U nás je koncipient parťák, nie sekretárka.

Životopis spolu so sprievodným listom nám môžeš poslať emailom. Radi sa s Tebou stretneme. Ak si pre nás ten pravý a my pre Teba, pozveme Ťa niekoľko krát na návštevu k nám do firmy. Výber nového kolegu je pre nás vždy tímové rozhodnutie, preto sa počas výberového konania postupne zoznámiš s viacerými kolegami.

Hľadáme uchádzača s vysokoškolským vzdelaním II. stupňa a III. stupňa v odbore Právo. Pozícia je vhodná aj pre absolventa.

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Pokročilý (B2). Angličtinu budeš pri práci u nás využívať často, netreba sa však báť, úroveň sa dá vždy zvýšiť a vždy sa  vieš poradiť so skúsenejšími kolegami.

Ostatné znalosti

Ak vieš pracovať s mailom, napísať a upraviť dokument a vytvoriť tabuľku, máš všetky počítačové znalosti, ktoré budeš na začiatku potrebovať. My Ťa už zaučíme do našich ďalších systémov a postupov pri práci.   

KOHO HĽADÁME MY?

Šikovného právnika s:

  • s praxou od 0 do 3 rokov,
  • komunikačnými zručnosťami,
  • samostatným a proklientským prístupom,
  • chuťou neustále sa vzdelávať a napredovať,
  • slušnou znalosťou angličtiny,
  • ľudským a tímovým prístupom
  • a zdravým sedliackym rozumom.

KTO SME:

Sme Poláček & Partners. Ideme ľudsky k veci. S jasnou stratégiou, za férovú cenu, s pozornosťou profesionálov a preložením do človečiny. Sme domáca advokátska kancelária, ale poskytujeme profesionálne právne služby zodpovedajúce najvyšším medzinárodným štandardom vo všetkých významných právnych oblastiach. Osobitne sa špecializujeme na oblasť súdnych sporov a arbitráži, energetiky, stavebníctva, životného prostredia a informačných technológii. Naša kancelária a jej právnici pravidelne získavajú prestížne medzinárodné ocenenia ako napr. IFLR1000, Chambers Global, Chambers Europe, Legal500. Sme členom elitnej medzinárodnej siete Interlaw, ktorá združuje tie najlepšie advokátske kancelárie vo viac ako 150 mestách s viac ako 7500 právnikmi.


Mzdové podmienky:  900-1500 EUR brutto/mesiac (v závislosti od skúseností) + pravidelné polročné bonusy

Druh pracovného pomeru: trvalý pracovný pomer

Pošli nám svoj životopis na adresu office@polacekpartners.sk a my  Ťa pozveme na kávu a rozhovor k nám do kancelárie. 



Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články