Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

20 NOVEMBER 2018

Za našu prácu sme boli patrične ocenení

 

autor článku

Poláček & Partners

The International Financial Law Review (IFLR1000) každoročne hodnotí najlepšie advokátske kancelárie vo finančnom a korporátnom práve. Tento rok sme sa ako advokátska kancelária Polaček & Partners umiestnili na popredných priečkach v oblasti projektového rozvoja a zároveň sme obhájili výbornú pozíciu v korporátnom práve, fúziách a akvizíciách. Rating vzniká aj na základe spätnej väzby od klientov:

„Firma poskytuje priamy analytický prístup, čím vytvára uspokojivé výsledky“

„Tím je dynamický, flexibilný a produktívny.“  

"Sú silne zameraní na dosiahnutie pozitívnych výsledkov pre klientov, priamo s ním diskutujú o každom detaile.  Používajú zrozumiteľný a jasný jazyk, ktorý oceňujem."

IFLR1000 vo svojom hodnotení uvádza, že naša advokátska kancelária je na trhu známa predovšetkým v oblasti energetiky a pri riešení súdnych sporov. Všíma si, že sa podieľame na tvorbe energetických predpisov a oceňuje našu právnu prácu pri získavaní povolení pre klientov pri realizácii infraštruktúrnych projektov, vodovodných potrubí či ťažbe nerastných surovín.

Sme veľmi radi, že náš precízny a hlavne ľudský prístup si drží svoje miesto medzi špičkovými advokátskymi kanceláriami. Svoju prácu si stačí robiť poctivo a s presvedčením.



Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články