Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

18 OKTÓBER 2023

Do tímu našich seniorných advokátov pribudla posila

 

autor článku

Poláček & Partners

Naša advokátska kancelária má novú posilu medzi seniornými advokátmi. Je ňou naša dlhoročná kolegyňa, NIKOLETA KAKUSOVÁ.

Nikoleta pôsobí v Poláček & Partners od roku 2018. Špecializuje sa najmä na nesporovú agendu a na konania pred správnymi orgánmi vo veciach vecnej a cenovej regulácie pred Úradom pre reguláciu sieťových odvetví, ako aj agende týkajúcej sa výstavby nových energetických zariadení.

„Nika je mimoriadne talentovaná advokátka a šikovná právnička. Vie sa na veci pozrieť s nadhľadom a prakticky. Má ľudský prístup a výborne komunikuje. Veľmi radi s ňou robia kolegovia aj klienti.  Navyše je pracovitá, svedomitá a výborne zorganizovaná. Z jej povýšenia na seniornú advokátku mám preto veľkú radosť,“ hovorí advokát a partner Pavol Poláček.

„Priznám sa, že ma táto ponuka veľmi milo prekvapila, keďže som to nečakala. Možno preto, lebo hoci som v kancelárii nejaký ten rok, advokátske skúšky som zložila len nedávno. A práve preto si túto šancu nesmierne vážim, keďže ma to môže posunúť len vpred,“ reaguje na povýšenie do radov seniorov Nikoleta Kakusová.

Byť seniorným advokátom nesie so sebou aj väčšiu zodpovednosť a viac povinností, okrem iného rozdeľovanie úloh juniornejším kolegom a podieľanie sa na internom smerovaní advokátskej kancelárie.

„Od začiatku to beriem ako veľkú výzvu, lebo viem, čo všetko to obnáša. Som však úprimne vďačná za túto možnosť.  Dáva mi to väčšiu šancu podieľať sa na spoločnom raste našej kancelárie a učiť sa od tých najlepších,“ uzatvára Nikoleta.


Nikoleta Kakusová

Nikoleta Kakusová je absolventkou Právnickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave. Počas štúdia dva roky pracovala v advokátskej kancelárii Vojčík & Partners a rok v advokátskej a správcovskej kancelárii Jozefa Griščika v Bratislave, kde sa venovala obchodnoprávnej agende a konkurznému konaniu. Sme pyšní, že dnes je súčasťou a cenným odborným i osobnostným prínosom práve nášho tímu Poláček & Partners.

Nikoleta je aj autorkou viacerých odborných článkov, napríklad aj jedného z našich najčítanejších na webe s názvom: Viete, aký je rozdiel medzi parcelou registra C a E?

Prečítajte si tiež jej najnovší článok na tému: ÚRSO navrhuje pravidlá pripájania do sústavy, toto sú tie najdôležitejšie.  


Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články