Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

17 OKTÓBER 2023

Poznáme výsledky IFLR1000 za rok 2023

 

autor článku

Poláček & Partners

S radosťou vám oznamujeme výsledky medzinárodného prieskumu advokátskych kancelárií a právnikov s názvom IFLR1000. Vďaka našim spokojným klientom sme v ňom opäť získali vynikajúce umiestnenie. 

Medzi vlajkovými loďami

Už niekoľko rokov vám približne o takomto čase prinášame informácie o výsledkoch medzinárodného prieskumu IFLR1000. Za rok 2023 sme získali vynikajúce umiestnenie v oblasti Project development – tier 1/úroveň 1, ktorá zahŕňa aj energetiku a stavebné projekty.

„Kancelária významne pôsobí a zastupuje klientov v oblasti fotovoltiky, obnoviteľných zdrojov energie, vodnej energie, vozidiel, bioplynu, dodávky energie, plynu a ropy, stavebníctva a energetiky,“ uvádza vo svojom hodnotení IFRL1000.

V oblasti M&A (fúzie a akvizície) nás zaradili do kategórie „pozoruhodné“. 

Čo je IFLR1000

IFLR1000 (International Financial Law Review) je popredný medzinárodný prieskum právneho trhu, ktorý sa špecializuje na hodnotenie finančných a podnikových právnych firiem a právnikov. Hodnotí takmer 5 000 advokátskych kancelárií a viac ako 21 000 právnikov v 12 oblastiach praxe a v 250 jurisdikciách.   

Povedali o nás

Renomovaná publikácia IFLR1000 kladie veľký dôraz na komunikáciu a spätnú väzbu klientov. Tí naši sa o nás na účely prieskumu vyjadrili napríklad aj takto:

„Proaktivita, budovanie kontaktov, dôkladné pochopenie sektora a jeho úskalí, orientácia na klienta a na riešenie problémov.“

„Poláček & Partners majú veľkú výhodu v tom, že nás vopred upozorňujú na rôzne riziká. To nám dáva pokoj v duši.“  

Pavol Poláček medzi poprednými právnikmi

Naša kancelária má v rebríčku IFLR1000 prvýkrát zastúpenie aj medzi „vysoko hodnotenými právnikmi“. V kategórii Project development získal toto ocenenie advokát a partner Pavol Poláček:

„Som veľmi rád, že naša poctivá práca a vysoká miera špecializácie našich tímov prináša svoje ovocie. Tiež som vďačný našim klientom za ich pozitívnu spätnú väzbu. Práve tá je kľúčovým kritériom v tomto rebríčku.“    

 

Umiestnenie v rebríčku IFLR 1000 je pre nás nesmierne cenná motivácia a dôvod naďalej pokračovať v práci ľudsky k veci a neprestajne sa zlepšovať.


S celým naším tímom sa môžete zoznámiť tu.

A keďže, ako ste sa dozvedeli aj z článku, na energetiku a stavebníctvo máme výborných odborníkov, každý mesiac vám prinášame aj súhrn noviniek v týchto oblastiach: energetický monitoringstavebný monitoring.   

Výborný úspech v roku 2023 sme dosiahli aj v rebríčku Chambers and Partners a The Legal 500


Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články