Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

10 MÁJ 2021

OCENENIA LEGAL 500 PRE ENERGETIKU, SPORY A STAVEBNÍCTVO

 

autor článku

Poláček & Partners

Našu prácu aj tento rok ocenili v Legal 500 a zaradili nás na zoznam popredných advokátskych kancelárii pre oblasti Projekty a Energetika, Riešenie sporov, Nehnuteľnosti a Stavebníctvo. Traja naši právnici sú zároveň osobitne odporúčaní pre oblasť Projekty a Energetika.

Sezóna sošiek a ocenení je v plnom prúde nielen vo svete filmov, ale aj vo svete práva. Organizácia Legal 500 zostavuje každoročne nezávislý zoznam špičkových advokátskych kancelárii, ktorých odborná práca, skúsenosti a prístup ku klientom poskytujú záruku profesionálnych právnych služieb.

Sme preto nesmierne hrdí, že sa našej advokátskej kancelárii aj v tomto roku podarilo umiestniť na zozname Legal 500 Europe, Middle East and Africa 2021 edition, a to hneď pre tri z našich kľúčových oblastí: Projekty a Energetika (úroveň 2), Riešenie sporov (úroveň 3) a Nehnuteľnosti a Stavebníctvo  (úroveň 3).

Veľmi si ceníme, že klienti vo svojich referenciách vyzdvihli naše „hlboké znalosti práva obnoviteľných zdrojov energií a výroby energie“ či „veľmi používateľsky ústretový a spolupráci otvorený“ prístup, pretože nás utvrdzujú v tom, že naším mottom „ľudsky k veci“ žijeme nielen na papieri, ale aj v praxi.

Osobitne nás potešila najmä správa, že okrem advokáta Pavla Poláčka ako practice head boli tento rok ocenení aj advokáti Jozef Hudák a Juraj Ondrejka, ktorí boli zaradení medzi key lawyers pre oblasť energetiky na Slovensku.

Za toto medzinárodné ocenenie vďačíme predovšetkým vám, našim klientom. Veríme, že našu tvrdú prácu a ľudský prístup oceníte aj pri našej ďalšej spolupráci.

Ďakujeme.


Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články