Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

28 NOVEMBER 2022

JURAJ ONDREJKA SA STAL NOVÝM PARTNEROM V POLÁČEK & PARTNERS

 

autor článku

Poláček & Partners

Od 1.novembra 2022 je novým partnerom advokátskej kancelárie Poláček & Partners doterajší expert na energetiku, advokát Juraj Ondrejka. V kancelárii pôsobí od roku 2016.

Od 1.novembra 2022 je novým partnerom advokátskej kancelárie Poláček & Partners doterajší expert na energetiku, advokát Juraj Ondrejka. V kancelárii pôsobí od roku 2016.

„Za niekoľko rokov sme sa vypracovali na jednu z najväčších kancelárii na Slovensku, v témach, ľuďoch a inováciách. Chcelo to veľkú dávku človečiny a dôvery. Sme veľmi hrdí nato, že sme členom medzinárodnej siete Interlaw, s ktorou spolupracujeme v rôznych oblastiach. Chceme udržovať tempo a poskytovať klientom také služby, na aké sú u nás zvyknutí, v jazyku, ktorému budú rozumieť. Preto mi je veľkou cťou privítať Juraja po našom mojom boku ako partnera advokátskej kancelárie Poláček & Partners. V kancelárii je od roku 2016 a za ten čas spravil kus dobrej práce a ukázal, že žije našimi hodnotami od prvej chvíle. Je to vynikajúci právnik, dôverujem mu nielen odborne, ale aj ľudsky. Klienti sa na neho obracajú s veľkou dôverou, a preto som veľmi hrdý na to, že sa s ním budem môcť podeliť o zodpovedný chod kancelárie, ale aj vypočuť si jeho názor pri riešení mnohých problémov,“ povedal Pavol Poláček, zakladateľ a partner Poláček & Partners.

„Za viac ako šesť rokov spolupráce s Pavlom som sa presvedčil, že stavať advokátsku kanceláriu nielen na odbornosti, ale aj na hodnotách a ľudskosti je tou správnou cestou. Svedčí o tom mnoho spokojných klientov, ktorí tento prístup oceňujú, ale i neustále rozširujúci sa tím výnimočných ľudí, pre ktorých sú tieto piliere spoločným menovateľom pri výkone advokátskeho remesla. Som vďačný za Pavlovu dôveru a veľmi si vážim aj podporu mojich kolegov. Túto výzvu som preto s radosťou a pokorou prijal,“ odkázal Juraj Ondrejka, nový partner advokátskej kancelárie Poláček & Partners.

Juraj Ondrejka preberie spoluzodpovednosť za riadenie kancelárie a jej rozvoj spolu s Pavlom Poláčekom a Jozefom Hudákom, zastreší tiež riešenia viacerých energetických projektov a transakcií. Medzi jeho špecializáciu patrí aj normotvorba. Juraj sa podieľal na legislatívnych úpravách inštitútu lokálneho zdroja, ako aj na právnej úprave zániku podpory z počiatku roku 2020 a na legislatívnej úprave tarifnej štruktúry pre nabíjacie stanice. Participoval tiež na kľúčovej transakcii v teplárenstve.

Juraj Ondrejka vyštudoval právo na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. V roku 2016 zložil rigoróznu skúšku a obhájil rigoróznu prácu na tému Pravdepodobnosť zámeny ochranných známok. Pred nástupom do Poláček & Partners niekoľko rokov pôsobil v advokátskej kancelárii Vojčík & Partners, kde získal bohaté skúsenosti v oblasti obchodného práva, práva duševného vlastníctva a ochranných známok. V oblasti energetiky má Juraj za sebou aj bohatú publikačnú činnosť. Pravidelne sa podieľa na príprave článkov do odborných periodík a taktiež prednáša na energetických konferenciách. Ovláda anglický jazyk a vo voľnom čase sa venuje horskej cyklistike. S manželkou vychovávajú dve deti v Bratislave. 

Na našej stránke si môžete prečítať aj krátky rozhovor s Jurajom Ondrejkom.


Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články