Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

29 MAREC 2023

CHAMBERS & PARTNERS: TOP UMIESTNENIE V ENERGETIKE A V RIEŠENÍ SPOROV

 

autor článku

Poláček & Partners

Chambers and Partners ocenila prácu našej kancelárie zaradením do najvyššej kategórie (BAND 1) pre oblasť energetiky. Hodnotné umiestnenie sme dosiahli aj v oblasti riešenia sporov (BAND 3).

Už pri založení advokátskej kancelárie sme si dali za cieľ pristupovať k našej práci profesionálne, čestne a svedomito. Za tie roky sme vďaka nášmu prístupu dosiahli skvelé výsledky pre našich klientov a vyslúžili sme si aj výborné hodnotenia od nezávislých medzinárodných rankingových organizácií.

Tento rok nás však obzvlášť potešila správa, že medzinárodná rankingová organizácia Chambers and Partners povýšila našu kancelárie do najvyššej kategórie expertov v oblasti energetiky (band 1) v rebríčku Europe Guide 2023 - Slovakia.

Veľkú radosť máme najmä zo zverejnených hodnotení od vás, našich klientov, ktoré nás utvrdzujú v snahe sa ďalej zlepšovať.

„Advokátska kancelária POLÁČEK & PARTNERS je mojou prvou voľbou pre poradenstvo v akejkoľvek energetickej téme z hľadiska legislatívy na slovenskom trhu.“

„Rozumejú našim obchodným cieľom. Vedia vypracovať jasnú stratégiu zameranú na cieľ a prichádzajú s kreatívnymi riešeniami.“

„Dokázali, že sú profesionálni, odhodlaní, pracovití a spoľahliví partneri pre naše podnikanie.“

Do najvyššej kategórie expertov pre oblasť energetiky (band 1) bol zaradený aj Pavol Poláček, ktorý je vedúcim členom nášho energetického tímu. Klienti na ňom oceňujú jeho nadhľad a cit pre stratégiu:

„Dokáže nám poradiť nielen v právnych otázkach, ale aj v otázkach celkovej stratégie a potenciálnych rizík alebo príležitostí. Na trhu je dobre známy.“

Zároveň nás teší správa, že sme sa v rebríčku Chambers and Partners už tradične umiestnili aj medzi poprednými advokátskymi kanceláriami pre oblasť riešenia sporov (band 3)pričom medzi popredných expertov na túto oblasť bol zaradený aj Pavol Poláček.

Chambers and Partners je nezávislá medzinárodná rankingová organizácia. Poradie jednotlivých kancelárií hodnotí na základe kritérií, ktoré zahŕňajú technické právne schopnosti, profesionálne správanie, služby klientom, obchodné povedomie, pracovitosť, angažovanosť, ako aj ďalšie kvality, ktoré klienti považujú za dôležité.

Aby bolo hodnotenie nezávislé, posúdenie každej advokátskej kancelárie vychádza z hodnotenia konkurenciou, nezávislých pozorovateľov a predovšetkým zo spätnej väzby od klientov.

Všetci členovia nášho tímu si vážia priazeň našich klientov. Len vďaka nim sa môžeme venovať tomu, čo nás na práve baví a dlhodobo dosahovať výsledky hodné ocenení v popredných rebríčkoch advokátskych kancelárií. Tohtoročné ocenenie nás motivuje nepoľavovať v tvrdej práci a hájení práv našich klientov.


Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články