Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

4 OKTÓBER 2022

USKUTOČNIL SA NEXTGEN EMEA RETREAT

 

autor článku

Poláček & Partners

Počas posledného septembrového víkendu mala naša advokátska kancelária česť usporiadať tohtoročný Interlaw 2022 NextGen EMEA Retreat.

 

Interlaw NextGen EMEA Retreat je skvelé podujatie, ktoré spája nádejných advokátov z celej Európy, Stredného Východu a Afriky. Vďaka tomuto podujatiu sa spolu môžeme stretávať, nadobúdať nové kontakty a získavať cenné know-how zo špičkových zahraničných kancelárií.

 

Bolo nám potešením toto podujatie organizovať a pohostiť našich zahraničných kolegov aj u nás na Slovensku. Tohtoročný NextGen EMEA Retreat sme mohli hostiť aj vďaka Interlaw, medzinárodnej sieti popredných advokátskych kancelárií z viac ako 150 miest z celého sveta, ktorej sme hrdým členom.

 

Naši hostia s nami absolvovali niekoľko prednášok na zaujímavé témy. V piatok nás školil psychológ Michal Bača v hoteli Carlton na tému „Psychological Safety in the Workplace and During Client Interactions“. V rámci tejto interaktívnej prednášky nám predstavil princíp psychologickej bezpečnosti, ktorá odhaľuje, ako psychologická bezpečnosť ovplyvňuje výkon, výsledky, inovácie a osobný alebo firemný rast.

 

Vzdelávali sme sa aj kultúrnym programom, ktorý sme pripravili. Bratislava ponúka veľa možností a tak sme vybrali jedno z najkrajších múzeí, múzeum Danubiana, ktoré sa účastníkom veľmi páčilo. Následne sa ochutnali naše najlepšie slovenské vína a slovenské jedlá.

 

V plnohodnotnom programe sme pokračovali aj v sobotu. Náš deň odštartovala prednáška s profesionálnym koučom Mariánom Kolníkom na témy „Time Management as an Oxymoron“ and „Trust in Relationships“. Naučili sme sa rozlišovať medzi dôležitými záležitosťami a zamerať sa na najvyššie priority, ako nastaviť týždenný kompas a identifikovať rozdiel medzi naliehavým a dôležitým. Druhá téma piatkového rána bola o dôvere. Dozvedeli sme sa, že tímy a organizácie, ktoré pracujú s vysokou dôverou, dosahujú oveľa lepšie výsledky ako tímy a organizácie s nízkou dôverou.


Ako správni turisti v novom meste sme sa po skvelých prednáškach vydali v poobednajších hodinách na obhliadku Bratislavy vyhliadkovým vláčikom Prešporáčikom. Užili sme si jedinečný zážitok a objavili všetky historické a moderné krásy hlavného mesta Slovenska. Návštevu našich kolegov sme zakončili večerou v panoramatickej reštaurácii UFO s výhľadom na celú Bratislavu.

 

Ďakujeme našim účastníkom konferencie Interlaw NextGen EMEA Retreat, že prišli a dúfame, že si program konferencie užili rovnako ako my s nimi. Bol to veľmi príjemne strávený čas. Tešíme sa, že môžeme byť súčasťou takej skvelej organizácie ako je Interlaw. Sme vďační, že máme možnosť stretávať našich zahraničných kolegov a spoločne sa posúvať vpred.


Viac fotiek si môžete pozrieť tu.


Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články