Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

2 OKTÓBER 2017

Tím Poláček & Partners sa rozrástol o Andreu Baloghovú

 

autor článku

Poláček & Partners

Nová advokátska koncipientka sa bude špecializovať na pracovné právo, súťažné právo, právo obchodných spoločností a obchodné právo. „Postarám sa o to, aby sa pri riešení problémov našich klientov postupovalo v súlade s ich predstavou o výsledku. Ono to môže znieť ako samozrejmosť, ale nie je. Ešte nikde som sa nestretla s takou filozofiou snahy o dokonalé pochopenie právneho problému klienta za použitia ľudskej reči, ako práve v Poláček & Partners,“ povedala Baloghová.

Páči sa nám, že Andrea je bojovníčka, ktorej zbraňou sú odborne podložené argumenty. Chce klientom pomáhať vyhrávať a učiť sa im vysvetľovať ťažké právne prípady jednoducho. To je cieľ našej firemnej kultúry, takže nás Andrea od začiatku zaujala a bude dobrou posilou,“ odkázal Pavol Poláček, majiteľ kancelárie Poláček & Partners.    

Andrea Baloghová vyštudovala právo na Univerzite Komenského v Bratislave. Tiež študovala na Yeditepe University v Istanbule. Počas štúdia pracovala na exekútorskom úrade, notárskom úrade a v advokátskej kancelárií PRK Partners. Absolvovala tiež odbornú stáž na Najvyššom súde Slovenskej republiky. Ovláda anglický jazyk.Vo voľnom čase najradšej pečie, číta detektívky a trávi čas s priateľmi.

 Podrobný profil Andrei Baloghovej si môžete prečítať tu.


Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články