Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

4 JANUÁR 2023

TÍM POLÁČEK & PARTNERS SA ROZRASTÁ

 

Máme nového člena nášho koncipientského tímu, ktorého by sme radi predstavili.
Je ním Mgr. Roland Hogh.

Roland sa špecializuje na správne právo, nehnuteľnosti, obchodné právo a riešenie súdnych sporov.

Postará sa o to, aby boli vaše právne problémy vyriešené efektívne, kvalitne a v súlade s vašimi záujmami.

Vo voľnom čase rád cestuje, chodí do divadla, sleduje veľa seriálov a filmov. Každý deň si nevie odpustiť šálku dobrej kávy v príjemnej spoločnosti v práci, ale aj mimo práce.

Opýtali sme sa ho, prečo sa rozhodol pracovať práve u nás v Poláček & Partners:

„Stať sa súčasťou tímu POLÁČEK & PARTNERS som sa rozhodol preto, lebo slovo tím neostáva iba „na papieri“. Imponuje mi systematická práca kancelárie postavená na odbornosti a profesionalite, ktorá vedie ku kvalitným výsledkom,“ hovorí Roland.

K Rolandovi nám povedal pár viet aj Pavol Poláček, zakladateľ Poláček & Partners:

„Veľmi ma teší, že náš tím Poláček & Partners sa rozrastá o takých šikovných mladých právnikov ako je Roland. Som veľmi rád, že prijal naše firemné hodnoty za svoje a pracuje v súlade s nimi. Dúfam, že jeho práca bude pokračovať práve v duchu ľudskosti a dôvery, ktorú sme do neho vložili,“ hovorí Pavol.

Roland Hogh vyštudoval právo na Univerzite Komenského v Bratislave. Popri štúdiu pôsobil ako právny asistent v advokátskej kancelárii Škubla & Partneri. Pôsobil taktiež na pozícii asistenta poslanca Národnej rady Slovenskej republiky, kde sa venoval najmä legislatívnemu procesu a normotvorbe. Po skončení štúdia pracoval ako advokátsky koncipient v advokátskej kancelárii JUDr. Jakub Mandelík, kde sa aktívne venoval najmä zastupovaniu klientov na úkonoch v trestnom, ako aj civilnom konaní a taktiež správnemu právu a právu v oblasti poľovníctva.

Ešte viac o Rolandovi sa dočítate TU.


Zdieľať článok