Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

14 DECEMBER 2021

Sme novým členom Francúzsko-slovenskej obchodnej komory

 

autor článku

Poláček & Partners

Veľmi náš potešila správa, že sme sa stali členom Francúzsko-slovenskej obchodnej komory. Znamená to, že sme súčasťou podnikateľskej komunity, ktorej nielen záleží na dobrých vzťahoch medzi Francúzskom a Slovenskom, ale ich aj vlastnou spoluprácou aktívne vytvára.

Členstvo v Komore najviac urobilo radosť nášmu frankofónnemu a frankofilnému tímu, ktorý sa v našej advokátskej kancelárii už dlhšie rozvíja. Tento tím tvoria Pavol Poláček, Silvia Hodeková, Mária Nagyová, Marek Vašíček a Nina Ševčeková.

Francúzsko-slovenská obchodná komora spája viac ako 130 francúzskych aj domácich spoločností, a to vrátane najväčších zahraničných investorov na Slovensku. Prispieva k vytvoreniu priaznivých podmienok pre investície a hospodársku činnosť. Činorodo podporuje dobré vzťahy s orgánmi verejnej správy, organizáciami zamestnávateľov a iných asociácií, a tiež medzi členmi Komory navzájom. Ceníme si, že pre svojich členov organizuje rôzne udalosti, semináre o zmenách zákonov, vývoji svetovej ekonomiky či súčasnej situácii v rôznych odvetviach, rovnako ako tradičné networkingové podujatia.

Komora je súčasťou siete CCI FI a jediným referenčným partnerom Team France Export pre slovenský trh.

Veríme, že touto spoluprácou budeme v Poláček&Partners rásť a zároveň prispejeme k posilneniu francúzsko-slovenských vzťahov.



Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články