Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

28 MAREC 2019

Profesionalitu a ľudský prístup ocenili tí najlepší

 

autor článku

Poláček & Partners

Organizácia Chambers and Partners hodnotí právnické firmy z celého sveta. A my sme sa znova umiestnili na popredných priečkach. Opäť sa nám potvrdilo, že robiť svoju prácu ľudsky a k veci prináša výsledky.  

Chambers and Partners sa tejto činnosti venuje už viac ako 30 rokov. V ich ratingu sa hodnotí právnická firma, jej jednotliví právnici, spätná väzba od klientov a konkurencie. Londýnsky tím tvorí viac ako 200 výskumníkov, ktorí pracujú v dvadsiatich jazykoch, aby mohli získavať hodnoverné informácie z jednotlivých krajín.

Čo je pre nás najdôležitejšie, rozprávajú sa s našimi klientami, pretože na ich spokojnosti nám záleží najviac.

Pavol Poláček bol ako „recognised practicioner“ zaradený medzi  11 odporúčaných právnikov pre riešenie súdnych sporov na Slovensku.

Ako právnická firma sme sa umiestnili medzi  poprednými expertmi v oblasti energetiky (band 2). Chambers and Partners si tu všíma naše zameranie na obnoviteľné zdroje energie a hĺbkovú znalosť zložitej energetickej regulácie.

Z hodnotenia klientov vyplýva, že to, o čo sa snažíme, prináša výsledky. Ďakujeme, že oceňujete našu odbornosť a schopnosť vypočuť vás. Sme úspešní hlavne vďaka vám.

 „Problémy ich nevystrašili. Chopili sa príležitosti a všetko riešili profesionálne a s odvahou“.

Veľmi si vážime, že naša tvrdá práca prináša pre našich klientov výsledky, ktoré sú hodné medzinárodného uznania.

Ďakujeme, Poláček & Partners


Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články