Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

23 NOVEMBER 2020

JOZEF HUDÁK SA STAL NOVÝM PARTNEROM V POLÁČEK & PARTNERS

 

autor článku

Poláček & Partners

Od 1.novembra je novým partnerom advokátskej kancelárie Poláček & Partners doterajší expert na riešenie súdnych sporov a energetiku, advokát Jozef Hudák. V kancelárií pôsobí od jej vzniku, bol jej prvým zamestnancom.

Naša kancelária sa rozrastá už niekoľko rokov, v témach, ľuďoch, inováciách. Je prirodzené, že chceme udržiavať tempo a poskytovať klientom služby na takej kvalitnej úrovni a s takou veľkou dávkou človečiny, na akú sú u nás zvyknutí a akú vyžaduje naše členstvo v medzinárodnej sieti Interlaw. Jozef je u nás od začiatku, pozná naše DNA, sám ho spoluvytváral. Je to vynikajúci právnik, dôverujem mu nielen odborne, ale aj ľudsky. Klienti mu dôverujú tiež, preto som hrdý na to, že s ním budem môcť zdieľať zodpovednosť za vedenie kancelárie a strategický dohľad nad riešením problémov, s ktorými sa na nás obraciate, povedal Pavol Poláček, zakladateľ a partner Poláček & Partners.


 „Začínali sme skromne, ale za tých takmer osem rokov spolupráce s Pavlom som sa presvedčil, že sa dá naplniť sen o kancelárií s ľudsky, hodnotovo, aj odborne podkutým tímom. Kancelária medzičasom narástla v mnohých smeroch. Som rád, že som mohol byť pri tom takmer od prvého dňa. Viem, že ľudsky k veci nie je len prázdny marketingový slogan, ale denná prax. Vážim si a cítim podporu nielen od Pavla, ale aj od tímu výnimočných ľudí okolo nás v kancelárii, preto mi je cťou túto výzvu prijať,“ odkázal Jozef Hudák, nový partner advokátskej kancelárie Poláček & Partners.


Jozef Hudák preberie spoluzodpovednosť za riadenie kancelárie a jej rozvoj, zastreší tiež riešenia viacerých káuz. V minulosti bol pri medializovanej kauze zastupovania slovenského Ústavu pamäti národa proti Andrejovi Babišovi vo veci jeho aktivít v bývalej Štátnej bezpečnosti, ale aj pri kauze G-komponent, kde kancelária zastupuje výrobcov elektriny, ktorí boli nútení uhrádzať spornú platbu za prístup do distribučnej sústavy.


Jozef Hudák vyštudoval právo na Univerzite Komenského v Bratislave. Popri štúdiu pôsobil ako právny asistent v advokátskej kancelárii Havel, Holásek & Partners. Hneď po skončení štúdia nastúpil ako advokátsky koncipient do kancelárie Poláček & Partners, kde sa aktívne venoval energetike a riešeniu komplexných súdnych sporov. Ovláda anglický jazyk. Vo voľnom čase sa venuje hudbe a čítaniu.


Na našej stránke si môžete prečítať aj krátky rozhovor s Jozefom Hudákom.


Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články