Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

13 SEPTEMBER 2022

Historické umiestnenie v rebríčku IFRL1000

 

autor článku

Poláček & Partners

Každý rok s napätím a nadšením čakáme na výsledky nášho umiestnenia. Od roku 2016 sme sa zapájali do hodnotenia IFRL1000 a niekoľko krát sme obsadili kategóriu TIER 2. Tento rok bol však pre nás výnimočný. Získať umiestnenie v rebríčku IFRL1000 a to v TIER 1, je pre nás obrovská pocta, zvlášť keď PROJECT DEVELOPMENT zahŕňa aj našu kľúčovú oblasť ENERGETIKU.

IFRL1000 vykonáva kvalitatívny prieskum právnických firiem a právnikov. V súčasnosti IFRL1000 celosvetovo zverejňuje viac ako 750 hodnotení právnických firiem v oblasti praxe a viac ako 20 000 hodnotení právnikov vo viac ako 235 – národných a regionálnych jurisdikciách.

Naše umiestnenie v rebríčku bolo publikované v júli 2022. Zo 4 možných kategórii TIER 1, TIER 2, TIER 3 a OTHER NOTABLE sme sa umiestnili v tej najlepšej TIER 1 pre oblasť PROJECT DEVELOPMENT. Vďaka patrí všetkým našim kolegom, najmä energetickému tímu, ktorí opäť svojou tvrdou prácou a ľudským prístupom dokázali, že sa na môžete spoľahnúť.

Dôkazom sú najmä spokojné recenzie od Vás, našich klientov, ktoré boli súčasťou hodnotenia v rebríčku IFRL1000.

"Skvelý čas na reagovanie, ochota hľadať kreatívne riešenia, dokonalá znalosť práva, predvídanie budúcich právnych otázok a odporúčanie rôznych typov riešení."

"Rozmanitosť postupov, odborných znalostí a klientov v oblasti energetiky, predchádzajúce skúsenosti v regulačných sporoch, odborné znalosti v odvetví."

Za toto ocenenie a umiestnenie naozaj ďakujeme. Keďže je to práve Vaša spokojnosť, ktorá nás neustále posúva vpred a dáva nám pocit dobre vykonanej práce. 


Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články