Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

19 MÁJ 2022

CHAMBERS&PARTNERS OCENILA NAŠU KVALITNÚ PRÁCU

 

autor článku

Poláček & Partners

Našu prácu aj tento rok vyzdvihli rebríčky Chambers and Partners. Zaradili sme sa na zoznam popredných advokátskych kancelárii pre oblasť Energetiky a prírodných zdrojov, a náš partner Pavol Poláček bol vybraný medzi najlepších právnikov nielen v tejto oblasti, ale tiež v praxi Riešenia sporov.

Rebríčky nezávislej medzinárodnej rankingovej organizácie Chambers and Partners predstavujú každý rok advokátske kancelárie, ktoré nie sú iba sivým priemerom. Vybrané kancelárie naopak vynikajú svojimi znalosťami, schopnosťami a kvalitou právnych služieb. Aj naše špičkové hodnotenie vyplýva z posúdenia konkurenciou, nezávislými pozorovateľmi, ale najmä zo spätnej väzby od klientov, teda od Vás.

Teší nás, že sme stálicou medzi najkvalitnejšími tímami v našej dlhoročnej oblasti praxe, ktorou je Energetika (band 2). Ako vyplýva z hodnotenia, je tomu tak vďaka  našej unikátnej a hlbokej znalosti slovenskej energetickej legislatívy a energetického trhu, v kombinácií s porozumením technologickým záležitostiam. Silnou stránkou nášho energetického tímu je „pozoruhodná zručnosť pri vedení sporov a poskytovaní poradenstva v oblasti regulácie“, avšak aj „otvorená komunikácia“.

Okrem toho náš Pavol Poláček získal podporu od klientov a trhových pozorovateľov ako pozoruhodný právnik v dvoch oblastiach: Energetika (band 2) a Riešenie sporov(band 3). „Je na Slovensku jedným z mála tých schopných zvládnuť komplexné energetické prípady“. Túto schopnosť uplatňuje aj v ďalších oblastiach.

Veľmi si ceníme každý prejav Vašej dôvery a spokojnosti, a takéto ocenenie nás povzbudzuje v tom, aby sme pokračovali v tvrdej práci a v dosahovaní kvalitných výsledkov. 

Ďakujeme. 


Zdieľať článok

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky články