Tím Poláček & Partners sa rozrástol o Andreu Baloghovú

2 okt 2017  / AUTORI: Poláček & Partners

Nová advokátska koncipientka sa bude špecializovať na pracovné právo, súťažné právo, právo obchodných spoločností a obchodné právo. „Postarám sa o to, aby sa pri riešení problémov našich klientov postupovalo v súlade s ich predstavou o výsledku. Ono to môže znieť ako samozrejmosť, ale nie je. Ešte nikde som sa nestretla s takou filozofiou snahy o dokonalé pochopenie právneho problému klienta za použitia ľudskej reči, ako práve v Poláček & Partners,“ povedala Baloghová.

Páči sa nám, že Andrea je bojovníčka, ktorej zbraňou sú odborne podložené argumenty. Chce klientom pomáhať vyhrávať a učiť sa im vysvetľovať ťažké právne prípady jednoducho. To je cieľ našej firemnej kultúry, takže nás Andrea od začiatku zaujala a bude dobrou posilou,“ odkázal Pavol Poláček, majiteľ kancelárie Poláček & Partners.    

Andrea Baloghová vyštudovala právo na Univerzite Komenského v Bratislave. Tiež študovala na Yeditepe University v Istanbule. Počas štúdia pracovala na exekútorskom úrade, notárskom úrade a v advokátskej kancelárií PRK Partners. Absolvovala tiež odbornú stáž na Najvyššom súde Slovenskej republiky. Ovláda anglický jazyk.Vo voľnom čase najradšej pečie, číta detektívky a trávi čas s priateľmi.

 Podrobný profil Andrei Baloghovej si môžete prečítať tu.

Prihláste sa na odber
našich noviniek

Prihláste sa na odber
monitoringu energetickej legislatívy


ĎALŠIE
OD AUTORA

naše novinky

Najväčšie právnické kancelárie 2023: Sme víťazom kategórie Regulačné právo & Compliance / 25 jan 2024

Najväčšie právnické kancelárie 2023: Sme víťazom kategórie Regulačné právo & Compliance

Výsledky rebríčka najväčších právnických kancelárií na Slovensku pre rok 2023 sú známe. V kategórii Regulačné právo & Compliance sme sa umiestnili na prvom mieste.

Do tímu našich seniorných advokátov pribudla posila / 18 okt 2023

Do tímu našich seniorných advokátov pribudla posila

Naša advokátska kancelária má novú posilu medzi seniornými advokátmi. Je ňou naša dlhoročná kolegyňa, NIKOLETA KAKUSOVÁ.

Poznáme výsledky IFLR1000 za rok 2023 / 17 okt 2023

Poznáme výsledky IFLR1000 za rok 2023

S radosťou vám oznamujeme výsledky medzinárodného prieskumu advokátskych kancelárií a právnikov s názvom IFLR1000 za rok 2023.